Din HR-konsult i Jönköping

Logistic Professionals Sweden AB hjälper ditt företag med hantering av HR-relaterade frågor.

Kontakta oss

HR-tjänster för företag inom logistik & transport

Logistic Professionals Sweden AB, baserat i Jönköping, har under sina år i branschen etablerat sig som en aktör inom HR-tjänster och rekrytering för transport- och logistiksektorn. Med en gedigen erfarenhet och ett djupgående kunnande inom området, erbjuder företaget en omfattande portfölj av HR-relaterade tjänster som inkluderar organisationsutveckling, effektiv hantering av personal, samt utformning och implementering av riktlinjer och policys.

Kontakta oss

Bortom traditionellt HR-stöd

Vår expertis sträcker sig bortom traditionell rekrytering och HR-stöd. Vi förstår vikten av att skapa en stabil och funktionell arbetsmiljö, vilket inkluderar effektiv kommunikation och samarbete med fackliga organisationer. Vi säkerställer att personalrelaterade frågor och avtal hanteras med högsta professionalism och respekt för både arbetsgivarens och arbetstagarnas behov.

HR-tjänster med ett helhetsgrepp

Som partner till många företag i Jönköping och dess omgivningar, tar vi ett helhetsgrepp om våra kunders HR-behov. Genom att kombinera strategisk planering med operationell excellens, bidrar vi till att utveckla starka, hållbara organisationer som är väl rustade för framtida utmaningar. Vårt engagemang för kundens framgång och vårt fokus på att bygga långsiktiga relationer är nyckeln till vår framgång.

Kontakta oss redan idag!

På Logistic Professionals Sweden AB är vi stolta över att erbjuda tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar. Vi är dedikerade till att fortsätta vår tradition av excellens och innovation inom HR och rekrytering, för att säkerställa att våra kunder i transport- och logistiksektorn står starka i en alltmer konkurrensutsatt marknad.
Kontakta oss idag för att få hjälp med HR!